Меган Маркъл „вдигнала скандал“ на един от кетъринг служителите за сватбата си толкова сериозно, че се наложило кралица Елизабет II да се намеси, твърди кралският биограф Кейти Никол.

„При един от случаите преди сватбата, Меган отишла в замъка Уиндзор за дегустация на менюто и влязла в напрегнат спор с член на персонала“, пише Никол в книгата си „Новите кралски особи“, според Daily Mail.

„Меган била в замъка, за да опита някои от ястията, и казала на един от готвачите, че усеща вкус на яйце“, твърди източник. „Тя се ядоса доста, казвайки, че ястието трябвало да бъде веганско.“

Според източника на Никол, инцидентът стигнал в присъствието на кралица Елизабет, която решително решила да се намеси. „Изведнъж кралицата влезе и каза: "Меган, в това семейство не говорим на хората по този начин",“ твърди вътрешният човек.

Това не е първият път, когато Меган Маркъл е обвинявана, че е „сложна“ в отношенията си с персонала в двореца. През февруари британският журналист Том Куин твърди, че тя е получила прякора „Херцогинята на Трудностите“ още преди тя и съпругът ѝ принц Хари да се оттеглят от кралските си задължения и да се преместят в САЩ през 2020 г.

„Можеше да бъде сложна за комуникация, защото самата тя преживяваше трудности – опитваше се да намери мястото си и да се ориентира в една откровено средновековна, лабиринтна система,“ споделил анонимно член на кралския персонал пред него.

Източникът твърди, че Меган била наричана и „Мистик Мег“ заради своите „ню ейдж“ възгледи, които били възприемани като „прекалено прогресивни“. Същият източник добавя: „Без да е по нейна вина, Меган не винаги се разбираше добре с персонала — тя просто не беше свикнала с тази система така, както беше Хари.“

Източникът продължава: „В един момент можеше да бъде изключително мила, дори прекалено дружелюбна — прегръщаше служителите, опитваше се да се сближи с тях. А в следващия – се ядосваше, че не ѝ отговарят веднага, независимо дали е ден или нощ.“

Прочети още

Виж всички

Още от мрежата

Виж всички