Херцогинята на Съсекс пусна два сезона от своя лайфстайл сериал „С любов, Меган“ тази година и въпреки че до голяма степен не успя да впечатли критиците, предаването много бързо си проправи път в Топ 10 на Netflix както в САЩ, така и във Великобритания. Така че сега с бързото наближаване на празничния сезон, херцогинята ни кани обратно в Монтесито, за да ни покаже как обича да прекарва празничния сезон: готвейки и забавлявайки се с любимите си хора.

Давайки ни подсказка какво да очакваме, херцогинята обяви специалния епизод в Instagram с надпис „Прегърнете традициите и създайте нови през този празничен сезон“, заедно с датата на излизане на „С любов, Меган: Празнично тържество“ на 3 декември.

В първия и втория сезон Меган сподели „някои от любимите си съвети и трикове за готвене, градинарство, занаяти и други“, докато прекарваше време с актрисата Минди Калинг, Криси Тейгън, готвачите Самин Носрат, Хосе Андрес и Клеър Смит, Джей Шети и Тан Франс. Дори успяхме да надникнем в хранителните предпочитания на принц Хари. „Знаете ли кой не обича омари? Съпругът ми“, казва Меган, на което готвачът Андрес отговаря: „И въпреки това се омъжи за него?“

„С любов, Меган“, разбира се, е замислена като съпътстваща серия към продуктите на херцогинята As Ever, които бяха пуснати на пазара по-рано тази година: 

„Това е линия продукти, предназначени да направят ежедневните ви моменти спомени, да превърнат обикновената закуска в красив момент от живота ви и да бъдат добри към себе си и да създадат пространство за благодат, когато не всичко върви по план“, пише тя в бюлетина си по това време. „Казват, че трябва да счупите много яйца, за да направите омлет – и това е вярно. Понякога падат, понякога се пукат, а понякога изобщо нямате достатъчно яйца – но ще ви кажа само това: без значение колко яйца се счупят в процеса, все пак можете да получите доста страхотен омлет.“

Независимо дали намирате поредицата за безсмислена, напълно утешителна или наистина полезна, „С любов, Меган“ се завръща по-бързо, отколкото сте си мислили! 

Прочети още

Виж всички

Още от мрежата

Виж всички