Празниците минаха, шампанското е изпито, а трапезата... все още е пълна с остатъци, които сякаш ви поглеждат с думите: "И сега какво?" Вместо да се чудите какво да правите с тях или – още по-лошо – да ги изхвърлите, време е да се превърнете в кулинарен магьосник и да дадете нов живот на празничните блюда.
Ето как да превърнете няколко вчерашни порции в истински шедьовър, който ще накара всички вкъщи да ахнат!
Какво да сготвим с останалата храна от новогодишната трапеза?
Прочети още
Виж всички
Свежо и коледно: 3 рецепти с мандарини 20 Декември 2025
Наръчник за спасение от празничното преяждане 18 Декември 2025
Рецепта за перфектния зимен пай с ябълки и канела 18 Декември 2025
3 рецепти за полезни и неустоимо вкусни зимни салати 17 Декември 2025
Коментари
Още от мрежата
Виж всички
Тактики за справяне с пасивно-агресивни хора 21 Декември 2025
Цитат на деня 21 Декември 2025
Няма въведени кометари.