Негронито на Стенли Тучи вече е толкова известно, колкото и самият актьор!
Едно видео в Instagram от ерата на пандемията, в което той приготвя Негрони, тласна награждавания актьор към статут на истинска кулинарна звезда. Сега Стенли е известен като човекът Негрони и ние сме напълно съгласни с това, независимо че коктейлът датира още от 20-те години на миналия век. Защото ако има нещо, от което светът се нуждае в момента, това е Стенли Тучи да бъде Стенли Тучи, елегантно приготвящ ни коктейл.
Въпреки че у дома бърка не само Негрони – той обича и добро мартини, толкова много, че е известен с това, че носи сет за Мартини със себе си на снимачни места – Стенли е съвършен домакин. Затова ето няколко съвета от него за перфектния коктейл Негрони и какво да сервирате с питието.

Как да приготвите коктейла на Стенли Тучи
Независимо дали е Негрони, Мартини или друг коктейл, Стенли прегръща церемонията по създаването му. Това не е състезание - както приготвянето, така и самата напитка трябва да са удоволствие. Това е почти ритуал!
Класическата рецепта за Негрони е равни части джин, Кампари и сладък вермут. За своята версия, както се вижда в изключително популярното му видео, Стенли удвоява джина и го разклаща, което разбунтува някои традиционалисти.
Всъщност, по-голямата доза джин намалява малко сладостта. Той също така го сервира по свой начин: „Повечето хора пият Негрони с лед, но мисля, че става страхотно, ако ледът се добави още в началото на приготвянето му“, казва той във видеото.
Рецепта за Негрони от Стенли Тучи
Съставки
- • 2 шота джин
- • 1 шот сладък вермут
- • 1 шот Кампари
Инструкции
- • Напълнете шейкъра за коктейли с лед.
- • Добавете джин, вермут и Кампари и разклатете.
- • Изсипете в чаша.
- • Поръсете със сок от резен портокал и го използвайте за гарниране.

Какво да сервирате с коктейла
Всички знаем, че коктейлното парти е нещо повече от коктейлите. Когато посреща гости, Стенли обича да поднесе хубава плато с колбаси. Може би ще добави добро козе сирене, овче сирене и остри сирена като пармезан, които се съчетават особено добре със сладкия и горчив баланс на Негрони.
Същото важи и за силно ароматизираните меса за плато с колбаси, като сопресата, калабрески салам и чоризо. Завършете с малко мариновани маслини, плюс солени ядки и хляб или хрупкави крекери.
„Нека е много просто, нищо екстравагантно“, казва той. „Просто използвайте всичко, за да развълнувате небцето си!“
Прочети още
Виж всички



Коментари
Още от мрежата
Виж всички
Петролът поскъпва след три дни на спад 23 Юли 2025



Свързани статии

Анди Сакс се завърна! Ан Хатауей сподели първи поглед към „Дяволът носи Прада 2“
22 Юли 2025Ан Хатауей загатва за предстоящото продължение на „Дяволът носи Прада“ и, да - то ще е все така стилно, забавно и любопитно като любимия ни филм от 2006!
Прочети
Салатата на Марта Стюарт, която е перфектната гарнитура към всяко лятно ястие
21 Юли 2025Разбира се, няма нищо лошо в стандартните печени картофи, но ако искате да разнообразите, Марта Стюарт току-що сподели рецепта за „перфектната лятна гарнитура“. Тя е освежаваща, пълна с вкус и изисква само четири съставки за приготвяне!
Прочети
Ето как да приготвите любимото лятно ястие на Дуа Липа
04 Юли 2025Няма по-хубаво чувство на тази земя от това да се нахвърлите върху хрупкава прясна риба в летен ден – още по-добре в някоя градина в Италия или Южна Франция.
Прочети
Необичаен, но супер вкусен: летният десерт на Марта Стюарт, за който ви е нужна само една съставка
14 Юни 2025мразените лакомства са ни любими. Сладолед, джелато, ледени близалки, сорбе - всичко е толкова вкусно!
Прочети
Тайната на перфектното тесто за пица
08 Юни 2025Пицата е едно от най-любимите ястия по света, но истинското удоволствие започва още от тестото. Перфектното тесто е основата, която прави всяка пица специална — хрупкаво отвън, но меко и въздушно отвътре. Но каква е тайната? ...
Прочети
Рецепта за сладоледа със зехтин и фурми, по който всички полудяха
06 Юни 2025Днес ще си говорим за десерта на лято 2025! ...
Прочети
Бърза и лесна рецепта за ягодов сладко само с три съставки
03 Юни 2025Има нещо магично в аромата на прясно сварено сладко — като топъл спомен от лятото, запечатан в буркан. А когато сезонът на ягодите е в разгара си, няма по-сладък начин да го уловим от едно бързо и лесно домашно сладко. Само три съставки, няколко минути на
Прочети
Няма въведени кометари.